Over Four

Four Lounge & Leisure is een restaurant aan de jachthaven en recreatieplas de Bijland. Hier geniet je in een ongedwongen sfeer van heerlijke gerechten zoals tapas, diverse burgers, visgerechten, huisgemaakte soepen en nog veel meer. Ook voor een heerlijke lunch ben je hier aan het juiste adres.

Met een prachtig uitzicht, de vriendelijke bediening en frisse inrichting voel jij je hier meteen thuis. Naast heerlijk dineren kun je hier ook terecht voor leuke groepsactiviteiten zoals Bumper Ball, Archery Tag, lasergamen en nog veel meer.


Gratis en ruime parkeergelegenheden, oplaadpunt voor elektrische fietsen en gratis WiFi.


Perfect voor een bruiloft, receptie, vrijgezellenfeest, kinderfeestje, vergadering, bedrijfsuitje, familiefeest of om samen met je vrienden te doen!

Je bent van harte welkom bij Four Lounge & Leisure!BumperBall

€14,95 p.p.

(Duur 1 uur/min. 8 personen)

Speluitleg

Speel een sportief potje Bumeperbal!

Boek deze activiteit en maak één uur lang gebruik van onze Bumperballl.
Deze activiteit is geschikt voor jong & oud en zorgt gegarandeerd voor een leuke activiteit!

Gedurende dit uur kunnen jullie vrij gebruik maken van de ballen.

Ook is het mogelijk om in de pauze of na afloop van het Bumperball een drankje of maaltijd te nuttigen, informeer hiervoor naar de mogelijkheden.


Archery Tag

€ 14,95 p.p.

(Duur 1 uur/min. 8 personen)

Speluitleg

Een groepsactiviteit voor de stoere mensen onder ons. Archery-Tag is net als paintball of airsoft een schietspel. Alleen speel je Archery-Tag niet met balletjes maar schiet je pijlen op elkaar af met een boog. Natuurlijk zijn dit speciale veiligheidspijlen met een zachte kop.

Jullie worden in 2 teams verdeeld. Schakel zo snel mogelijk je tegenstander uit. Archery-Tag is een combinatie van trefbal en boogschieten. Als je alle tegenstanders hebt geraakt met een pijl dan heb je gewonnen. Een alternatief spelvorm is het raken van alle doelen. Er zijn dus twee mogelijkheden waardoor jij met je team het spel kunt winnen. Al met al is het Archery-Tag een spannend spel voor jouw en je vrienden.


Nerf Laser Battle

€ 15,95 p.p.

(Duur 2 uur/min 8 personen)

Speluitleg

Wat is nu leuker dan lekker een potje schieten met je vriendjes of vriendinnetjes? Nerf is geschikt voor kinderen vanaf 5 tot 14 jaar.

De Nerf Laser Blasters geven spelers alles wat ze nodig hebben om tegenstand te bieden in live actie lasergevechten! De Blaster vuren een multi-shot infrarood blast af en registreert hits met licht en geluid, terwijl een LCD-scherm aan de achterkant de gezondheidsstatus en munitiecapaciteit weergeeft. Ontworpen met onbeperkte munitie, heeft de blaster een snellaadknop om de voorraad aan te vullen. Kies ervoor om te strijden in een team of een ieder-voor-zich spel!

Speelveld

Tolkamer is een geweldige locatie. De locatie is gelegen aan recreatieplas De Bijland, het buitenterrein vind plaats op een vast eiland omringd door bomen en strand. Spannende missies zoals Bleu VS Red of Capture the Flag.


VR Room

€19,95 p.p.

(Duur 1 uur/min. 3 personen)

Speluitleg

Samen met vrienden, collega’s of familie kan je bij Four Lounge & Leisure VR-Rooms huren. Hierin kunnen jullie met meerdere spelers tegelijk tegen elkaar opnemen of los van elkaar diverse spellen spelen. Daarbij hebben wij voor u de beste games uitgezocht om de beleving compleet te maken.

De VR-room
Entertainment voor zowel spelers als publiek! Wij verzorgen u een beleving welke u niet snel zal vergeten.

De techniek
Door het slimme trackersysteem is het mogelijk om met een VR-bril rond te lopen en je handen te gebruiken als controllers. Four Lounge & Leisure werkt met een draadloos systeem waardoor u geen last heeft van kabels tijdens u beleving.

https://www.atcx.nl/activity/ik-hou-van-holland/

Ik Hou van Holland

€21,95 p.p.

(Duur 2uur/min. 20 personen)

Speluitleg

Twee teams nemen het tegen elkaar op tijdens een hilarische show vol quizvragen, interactieve opdrachten, muzikale klanken en spelrondes. Uiteraard heeft elk team een teamcaptain, die samen met zijn team gaat voor de overwinning. Geeft het team het juiste antwoord dan verdienen zij de punten! Uiteraard mag het finalespel met het rad niet ontbreken.

Onder andere inbegrepen:
– Verjaardagsronde
– Geen ja, geen nee, geen uh
– Finalespel

PubQuiz

€12,95 p.p.

(Duur 2 uur/min 10. personen)

Speluitleg

Wilt u uw brein een keer op een ontspannen manier uitdagen en toetsen op algemene kennis, dan is onze quiz misschien iets voor u. In deze quiz zit een keur aan uiteenlopende vragen, van geschiedenisvragen tot breingymnastiek, van beeldvragen tot geluidsvragen. Voor elk wat wils.

Een unieke Quiz met een diversiteit aan vragen, foto’s en muziekfragmenten. De groep wordt in opgedeeld, waarbij de verschillende teams tegen elkaar strijden. Dit schept naast een gezonde concurrentiegeest en een sterk groepsgevoel in de afzonderlijke teams ook veel gezelligheid met elkaar.
Voor de beste teams zijn er leuke prijzen te winnen.
De quiz wordt middels een beamer presentatie en een sympathieke quizmaster aan u gepresenteerd.

Quiz Time

€21,95 p.p.

(Duur 2uur/min 20. personen)

Speluitleg

Een geweldig arrangement voor elk kennisniveau en alle leeftijden.

Dit arrangement bied een uitstekende mogelijkheid om personen met diverse interesses, kennisniveaus en leeftijden bezig te laten zijn met dezelfde uitdagende activiteit. Als dit dan bovendien kan plaatsvinden in een ontspannen sfeer, zorgt dit gegarandeerd voor veel gezelligheid en humor.

Alle deelnemers worden verdeeld in teams. Behalve een grote drukknop, krijgt ieder team antwoordformulieren voor de groepsopdrachten. De Quizmaster vertoont op een scherm film- en geluidsfragmenten, vragen en opdrachten die voorzien zijn van beeld en geluid. Of het nu gaat om muziek of sport, van algemene kennis tot humor, van film tot reclame of van puzzels tot cabaret, alles komt voorbij.

Er worden ook diverse interactieve spelonderdelen als team gespeeld.

https://www.atcx.nl/activity/jongens-vs-meisjes/

Jongens VS Meisjes

€21,95 p.p.

(Duur 2uur/min. 20 personen)

Speluitleg

Vooroordelen over het andere geslacht, iedereen heeft ze, maar is het feit of fabel? Kom er achter tijdens de spelshow De Jongens tegen De Meisjes! Feitenkennis en vele andere onderdelen komen aan bod in deze spelshow. De groep zal worden verdeeld in 2 teams, De Jongens en De Meisjes. Vervolgens kan de strijd der seksen los barsten en zal duidelijk worden wie de beste zijn. Na afloop van de avond heb je dan eindelijk antwoord op de vraag wie er beter zijn: De Jongens of toch De Meisjes!

Onder andere inbegrepen:
– Op Het Matje
– Letterpakkenspel
– Mannen of vrouwen?


Crazy Bingo

€12,95 p.p.

(Duur 1,5 uur/min. 20 personen)

Speluitleg

Een gewoon potje BINGO??? Niks ervan! Probeer nu de CRAZY BINGO!!
Een ludieke activiteit waarbij de nummertjes op originele én interactieve wijze bekend worden gemaakt.
Verzamel de meeste jokers en ga er met de prijs vandoor!

Onder andere inbegrepen:
– Ludieke bingorondes
– Finale spel
– Prijs voor de winnaarExpeditie Robinson

€23,95 p.p.

(Duur 2 uur/min 20. personen)

Speluitleg

Tijdens Expeditie Robinson zullen de teams worden verdeelt in kamp Noord en kamp Zuid. Zij zullen tijdens de proeven strijden om de winst. Tijdens de proeven zijn samenwerken, tactiek en behendigheid essentieel. Zo zal er onder andere vuur gemaakt moeten worden tijdens de vuurproef en zullen er puzzels opgelost moeten worden tijdens de Denkproef.

Onder andere inbegrepen:
– Vuurproef
– Teamproef
– Denkproef


The Big Music Quiz

€20,95 p.p.

(Duur 2 uur/min 20. personen)

Speluitleg

Ga de muzikale strijd aan tijdens The Big Music Quiz! Test je muziekkennis tijdens deze muzikale en oergezellige activiteit. De leukste rondes zullen voorbij komen tijdens deze activiteit van het bekende tv programma! Met meer dan 100 liedjes is dit een muzikaal feest der herkenning voor iedere deelnemer!

Onder andere inbegrepen:
– The Warm Up
– Twisted Tunes
– DJ MegaMix


Alles mag bij Four

€23,95 p.p.

(Duur 2,5 uur/min. 20 personen)

Speluitleg

Tijdens onze Alles Mag Bij Four spelshow is lachen, gieren en brullen de inhoud van deze knotsgekke activiteit. Een interactieve show waarbij samenwerken centraal staat. Uitbeelden, elkaar uitdagen, zingen of tekenen, het komt allemaal aan bod. Welk team weet de meeste punten te behalen tijdens deze enige echte Alles mag bij Four en gaat als grote winnaar naar huis? Bij minder deelnemers kunnen we een aangepast programma maken. De prijs zal in overleg worden bepaald!

Onder andere inbegrepen:
– Fotomime
– Daar teken ik voor
– Hints


Drankenpakket

4 drankje voor €7,- p.p.

(Kofiie,thee, bier, wijn en fris)

Drankenpakket

6 drankjes voor € 11,- p.p.

(Koffie,thee,bier, wijn en fris)


Drankenpakket

€5,- p.p. per uur

(Onbeperkt drankjes)


Drankenpakket

€ 7,95 p.p. per uur

(incl. mix & Cocktails)


BBQ

Op Aanvraag


Tapas

U kunt vanaf 16:00 uur reserveren, hierbij kun je dan tot 22:00 uur gebruikmaken van de warme gerechtjes en daarna kunt u een gebruik maken van de desserts. Gedurende de avond kun je twee gerechtjes per persoon per ronde bestellen. De tapas menukaart is te vinden onder het kopje "restaurant" zodat u een indruk krijgt van de gerechtjes die wij serveren.

Prijs per persoon in overleg

Voor kinderen van 1 t/m 4 jaar serveren tapas tegen een gereduceerd tarief van € 5,95 p.p.

Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar serveren wij tapas tegen een gereduceerd tarief van € 10,95 p.p.


Feest op maat?

Vraag naar de mogelijkheden